Únor 2011

Gallery

27. února 2011 v 2:26 | Miss Apend
:: Legend ::

:: Anniversary ::

:: Underworld ::

//0.3// Avatar

26. února 2011 v 23:08 | Miss Apend |  Avatary
Opět moje tvorba :)


//0.2// Lara Croft- Green

26. února 2011 v 20:28 | Miss Apend |  Wallpers
Název: Lara Croft- Green
(jak originální :D)



//0.2// Avatar

26. února 2011 v 19:59 | Miss Apend |  Avatary

//0.1// Lara Croft- Purple

26. února 2011 v 19:43 | Miss Apend |  Wallpers
Je to můj první wallper po dlouhé době, tak mějte prosím pochopení :D
Název: Lara Croft- Purple



//0.1// Avatar

26. února 2011 v 19:02 | Miss Apend |  Avatary
Prosím nepřivlastňovat :)
Jinak tam příště vlepím i adresu blogu! :D


Graphics

26. února 2011 v 18:45 | Miss Apend
:: Blendy ::


:: Avatary ::

:: Wallpery ::

//0.1// Lara Croft

26. února 2011 v 18:25 | Miss Apend |  Blendy
Tak co, líbí se vám? :)

TADY je jako design.. nejspíše ho nějaký čas nastavím i tady.. :)


William Blake: Auguries of Innocence

22. února 2011 v 21:39 | Miss Apend



 William Blake: Auguries of Innocence    

    To see a world in a grain of sand,   
    And a heaven in a wild flower,   
    Hold infinity in the palm of your hand,   
    And eternity in an hour.   
       

SONCelebrita - 2.kolo!

22. února 2011 v 18:40 | Miss Apend |  Soutěžky
SONCelebrita- 1.kolo

x00x14 % (0 Hlasy)14 %10 Hlasy
Týna :)18 % (0 Hlasy)18 %13 Hlasy
Misha28 % (0 Hlasy)28 %20 Hlasy
ElisMiss22 % (0 Hlasy)22 %16 Hlasy
Markéta15 % (0 Hlasy)15 %11 Hlasy

Bohužel vypadává x00x :( Je mi to líto, ale někdo vypadnout musel.

Tady je diplom:



No wow! :D

18. února 2011 v 22:42 | Miss Apend |  Kecičky
Takhle moje úvodní strana na blogu.cz ještě nikdy nevypadala :D
Fakt děkuji za ten nádherný pohled :)


Designy na přání - HERE

18. února 2011 v 12:14 | Miss Apend |  Designy 4 u
Předchozí design jako mini ukázka:



Stačí napsat nějaký kontakt, co na design, v jakých barvách a přezdívku :)

Rodokmen

18. února 2011 v 11:44 | Miss Apend |  Friends- Other

Recepty

18. února 2011 v 11:36 | Miss Apend |  Friends- Other

 Suroviny: 500g polohrubé mouky, půl balíčku kypřicího prášku,
 sůl, 250g Hery, 150g cukru krupice, 150g hnědého cukru,
 350g hořké čokolády, 1 lžička vanilkového aroma, 30g vlašských ořechů,
 2 Vejce

Sušenky

18. února 2011 v 11:28 | Miss Apend

Suroviny:


- 500g polohrubé mouky
 - půl balíčku kypřicího prášku
 - sůl

250g Hery

- 150g cukru krupice
 - 150g hnědého cukru
 - 350g hořké čokolády
 - 1 lžička vanilkového aroma

- 30g vlašských ořechů
 - 2 Vejce

postup:

Čokoládu a ořechy nasekáme na kousky, Heru utřeme s cukrem, hnědým cukrem a vejci do pěny. Pak přidáme prosátou mouku s kypřicím práškem, vanilkové aroma, sůl a nakonec asi 2/3 nasekaných ořechů a čokolády. Z hmoty tvoříme kuličky, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Na povrch nasypeme zbývající čokoládu a ořechy a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 200 °C. Upečené koláčky necháme vychladnout.
- doba trvání..45. minut


Matthew Perry

18. února 2011 v 10:50 | Miss Apend

.: Životopis :.
------



 Zpět na: Cast

Matthew Perry- fotogalerie

18. února 2011 v 10:41 | Miss Apend



Matthew Perry- filmografie

18. února 2011 v 10:36 | Miss Apend
Jako herec
2011 -Mr. Sunshine role: Ben
2010 -Fallout: New Vegas role: Benny(voice)
2009 -Seventeen Again role: Mike O'Donnell (Adult)
2008 -Birds of America role: Morrie
2008 -The End of Steve role: Steve Legend
2007 -Numb role: Hudson Milbank
2006 -Studio 60 on the Sunset Strip role: Matt Albie
2006 -The Ron Clark Story role: Ron Clark
2005 -Friday Night Lights Lost Scene role: Football Player
2005 -Hoosiers II: Senior Year role: Coach Norman Dale Jr.

Matthew Perry- základní informace

18. února 2011 v 10:34 | Miss Apend
Affs

 zdroje: tvpratele.info, trparadise.blog.cz (některé obrázky)
+ další
Upraveno pro rozlišení 1280x800